The Brilliant book for stress

580,00
грн.
Головний редактор «Playboy Україна» - Влад Іваненко - створив свою першу книгу коротких іронічних висловлювань. Але це не просто книга, а стрес-розмальовка для сучасних дорослих людей. Вчені довели, що довготривале розмальовування гарних малюнків дорогими олівцями гальмує процес мислення. Тому відомий худождник Нікіта Кравцов проілюстрував книгу спеціальними малюнками, що сприяють відновленню процесу мислення та активізують життеву позицію.

Посмійтесь над своїми проблемами разом із The Brilliant Book for Stress

Це не справжня розмальовка для дорослих людей. Це пародія на розмальовку для дорослих людей. Розмальовки взагалі-то розроблені для дітей, для того, щоб ті вчились попадати в лінії.

Але широка популярність розмальовок для дорослих дала привід задуматись про новий соціо-культурний феномен - несправжні дорослі люди. Це дорослі люди, які вірять, що, розмалювавши дорогим фломастером п'ятдесять сторінок арабського огірка можна вирішити всі свої проблеми. 

Нікіта Кравцов, якось в розмові сказав, що не треба боятися робити помилки, бо помилки це фундамент успіху. Влад поставив смайла. Ця розмальовка не є таблеткою для виходу в зен, але є таблеткою виходу із зони комфорту. І як сказано в Зоряних Війнах, нехай прибудуть з тобою Сили. 

Автор текстів: Влад Іваненко

Ілюстрації: Нікіта Кравцов

Палітурка: м'яка

Кількість сторінок: 56

Рік видання: 2018

Click to order
Кошик
Total: 
ПІБ:
Email:
Мобільний:
Made on
Tilda