МІСТЕР ПОДУШКА ТА ЗІРКИ

500,00
грн.
ПРО КНИГУ

Це перша історія із серії дитячих книжок про дивовижні пригоди Містера Подушки, написана українською письменницею Дарією Білою. Пухкенький головний герой, який полюбляє льодяники, обійми та запах кориці на свіжих булочках, намагається дізнатись, якими є на смак зірки. «Може, вони солодкі, як карамельки? А, може, кислі, як лимон?». Для цього Містер Подушка будує спеціальний космічний шаттл «Зіркокусь», використовуючи лише ті матеріали, які він має в гаражі. На власноруч створеному шаттлі головний герой облітає нічну галактику. Виявляється, там така велика кількість зірок, і всі вони такі різні, що Містер Подушка не встигає їх облизати. Раптом до нього приходить розуміння, що пригоди та нові відкриття — це і є смак зірок.

Дарія Біла говорить:
«Я зустрілася з Містером Подушкою далеко від дому, і він одразу став мені ліпшим другом. Коли мені бракувало обіймів рідних людей, я знала, що цей маленький витівник поряд та щось уже задумує цікаве. Містер Подушка є у кожного з нас. З ним ніколи не буває сумно, адже кожна його історія - це неймовірна пригода»


ПРО АВТОРКУ

Дарія Біла – українська художниця, ілюстраторка, авторка серії дитячих книжок про містера Подушку, професійна театральна художниця, артдіячка.

Instagram Містера Подушки
instagram.com/mr.pillow.funnystories.ua

Instagram авторки 
instagram.com/biladariia

Авторка: Дарія Біла

Палітурка: тверда

Кількість сторінок: 36

Рік видання: 2022

Кількість ілюстрацій: 20

Розмір: 200×200 мм

Click to order
Кошик
Total: 
ПІБ:
Email:
Мобільний:
Made on
Tilda