Світовий атлас вуличного мистецтва і графіті

1450,00
грн.
Світовий атлас вуличного мистецтва і графіті д-ра Рафаеля Шактера — унікальне енциклопедичного типу видання, де систематизовано інформацію про графіті і стріт-арт у якомога ширшому історичному й географічному огляді.

Це найповніший довідник з міжнародного урбаністичного мистецтва.

Він фокусується на найвпливовіших і найважливіших художниках світу і визначає ключові місця їхньої творчості. Атлас впорядковано за географічним принципом — по країнах і містах. В ньому представлено понад 100 найзначніших митців, які працюють у публічних просторах, а також ілюстрації їхніх робіт. Подано огляди відібраних міст з багатою історією вуличного мистецтва й графіті — як контекст для представлених художників. Видання прагне дати нюансоване розуміння того, що вже стало розповсюдженою у всьому світі мистецькою практикою. 

Оскільки життя і роботи художників нерозривно пов'язані з конкретними вулицями і місцями, Світовий атлас вуличного мистецтва і графіті представляє також "міські твори", виконані на спеціальне замовлення визначними авторами з кожного регіону, що дасть читачам "інсайдерський" погляд на міські ландшафти — змогу побачити і відчути локацію так, як її досвідчують ці художники.

Такий підхід дозволяє наблизити атлас до мистецтва, і разом з тим розкрити особисте розуміння митцями публічного простору, — не через умоглядне картографування, характерне для сучасних уявлень про міське мапування, а через зосередження на інтимній, людській перспективі. 

Ця книга, без перебільшень, зробить Вас знавцем в галузі вуличного мистецтва і дозволить подивитися на ландшафт відомих міст і культур світу очима незалежних митців. 

• Перша книга, що висвітлює вуличне мистецтво у світовому географічному контексті і ґрунтовно аналізує найвизначніших художників, школи і стилі. 

• Містить спеціально створені міські роботи 12 ключових художників. 

• Укладена і написана експертом з урбаністичного мистецтва, науковцем і куратором Рафаелем Шактером. 

Автор: Рафаель Шактер

Палітурка: тверда, суперобкладинка

Кількість сторінок: 408

Рік видання: 2018

Click to order
Кошик
Total: 
ПІБ:
Email:
Мобільний:
Made on
Tilda